FAQ


1: Hvor mange år læser man til clairvoyant?
Man kan ikke læse til clairvoyant, men man kan lære at bruge sine evner. Jeg gik på Clairvoyanceskolen i ca. et år. (LINK)

2: Har det påvirket dit liv at blive clairvoyant?
Ja, det har det. Jeg elsker mit job, og synes, det er et stort privilegium at kunne arbejde med det åndelige og med mennesker.

3: Hvordan foregår en “behandling”?
Jeg kalder det ikke en behandling, men en læsning. Den foregår på den måde, at jeg først bruger et par minutter på at stille ind på personen, jeg skal læse, og derefter fortæller jeg personen om de budskaber, jeg modtager omkring vedkommende. Man er velkommen til at stille spørgsmål undervejs og til sidst.

4: Hvor lang tid tager en læsning?
Mellem tre kvarter og en time.

5: Hvad er du uddannet, udover clairvoyant?
Jeg er uddannet tekstilformgiver, og så har jeg handelsskoleuddannelse.

6: Hvad er klarsyn?
Når man kan se ting, der er sket og ting, som vil ske. Jeg kommunikerer gennem guider, og det er dem, der fortæller mig, hvad de ser og oplever omkring personen, jeg læser.

7: Hvad er en guide?
Det er en hjælper fra den åndelige verden, en anden og større energi. Der er tale om en afdød, som sædvanligvis har haft noget med personen at gøre i et virkeligt liv. Guiden følger en fra fødsel til død, og undervejs i ens liv kan man have en eller flere hjælpeguider. Det er dem, jeg kommunikerer med under en læsning.

8: Kan du tale med de døde?
Somme tider kommer afdøde igennem under en læsning. Ofte for at fortælle noget, eller komme med et godt råd men også somme tider bare for at sige hej og hilse på. Den afdøde vil altid have en relation til personen, som bliver læst, og de dukker kun op, hvis de selv vil. Den afdøde kan godt tage kontakt uden at være blevet inviteret, men jeg “påkalder” aldrig afdøde, og jeg aftvinger aldrig et svar fra en afdød.

9: Har alle evner som du?
Ja, vi har alle en intuitiv og spirituel forståelse, og den evne kan opøves ligesom evnen til at synge eller spille fodbold. Nogle har så et større naturtalent end andre.

10: Hvornår fandt du ud af, at du var clairvoyant?
Jeg havde clairvoyante oplevelser som barn, men det var først som voksen, at jeg begyndte at udvikle mine evner. (historien om skabet) Se Blog.

11: Hvad kan du se under en læsning?
Jeg kan kun se det, der vedrører personen, jeg læser personligt. Jeg kan altså ikke “gå ind i” andre mennesker, som ikke har bedt om det.

12: Kan du se, hvornår man skal dø?
Nej, den information får jeg ikke.

13: Hvor langt frem kan du se?
Omtrent et års tid.

14: Kan du finde forsvundne ting?
Jeg kan godt, men det er ikke det, jeg beskæftiger mig med.

15: Kan du finde forsvunde personer?
Ja, men det kræver at den, der beder om hjælp har en relation til den forsvundne, og at vedkommende selv er interesseret i at blive fundet.

16: Kan du jage ånder væk?
Jeg kalder dem ikke ånder, men afdøde, og jeg foretager ikke husrensninger, som det kaldes, når man fjerner energier fra afdøde fra ex. et hus.

17: Skal man være i samme rum under læsningen?
Nej. Jeg har ofte klienter på telefon og Skype, og det fungerer lige så fint som at sidde overfor hinanden.