Min uddannelse er for dig, som gerne vil arbejde videre med og udvikle dine clairvoyante og spirituelle evner og egenskaber.

Undervejs kommer du til at arbejde målrettet med:
· Clairvoyance (både 1:1 og telefon/online-clairvoyance)
· Afdødekontakt
· Psykometri
· Orakelkort
· Healing

Vi vil desuden berøre emner som:
· Platformsclairvoyance
· Dyre-clairvoyance
· Ansigtslæsning
· Klinik
· Etik
· Nonverbalt kropssprog
· Hvordan du kommunikerer til omverdenen om dine evner og din praksis

Du kommer til at arbejde med:
· Din egen personlige udvikling
· Din selvtillid som clairvoyant
· Din åndelige udvikling

Du kommer til at arbejde både selvstændigt og i grupper med andre kursister, og forløbet sluttes af med en eksamen. Jeg er med undervejs i hele forløbet, både som underviser, mentor og motivator. Du vil også møde gæstelærere og tidligere kursister, der har afsluttet min uddannelse.

Uddannelsen strækker sig over 10 weekender og indbefatter 120 undervisningstimer og mange flere øve-timer på egen hånd og med din gruppe. For at kunne gå til eksamen og dermed afslutte forløbet, skal du have haft 50 prøve-clairvoyancer. Det lyder umiddelbart af meget, men jeg skal nok hjælpe dig med at finde prøve-klienter, du kan øve dig på.

Undervisningen foregår centralt i København (ca. 10 minutters gang fra Hovedbanegården) og hovedsagligt i weekender. Der vil dog være undervisning på enkelte hverdage også.

For at fuldføre uddannelsen kræver det, at du er nogenlunde fortrolig med, at du besidder clairvoyante evner. Vi arbejder målrettet fra dag 1, så hvis du endnu ikke er afklaret med, om du har spirituelle evner, eller hvis du blot er nysgerrig efter at vide mere, så vil jeg i stedet anbefale dig at melde dig til en workshop eller et foredrag. Læs mere her.

Før du kan blive optaget på uddannelsen, skal du og jeg have en uforpligtende snak, hvor vi taler om dig, dine evner og hvad du forventer af uddannelsen. Herefter vil jeg udvælge de personer, der kommer med på holdet. Jeg laver små hold på max 10 pers. Du kan kontakte mig via e-mail.

Prisen for alt dette er 30.000 kr. Der kan betales i rater med udbetaling på 15.000 kr., der skal være betalt senest 1 måned før uddannelesstart og efterfølgende 2 rater à 7.500 kr.

Der kan betales via bankoverførsel eller MobilePay. Oplys venligst dit navn ved overførsel.

Bankkonto: 5321 - 0248797
Mobile Pay: 48573

Der er bindende tilmelding.

Næste uddannelsesforløb starter d. 5. Marts 2022 og afsluttes med eksamen og diplom d. 3. + 4. September 2022.
Resterende uddannelsesdage er:

5. + 6. + 7. + 8. marts
2. + 3. april
30. april
1. maj
14. + 15. + 16. + 17. maj
11. + 12. juni
20. + 21. august


Tilmeld dig mit nyhedsbrev her og få direkte besked om uddannelse, workshop etc.

Følg også gerne min Facebook side for info omkring datoer for opstart.

Testimonials